Диву – бути! Благодійний збір для Даші Соломахи закрито!

  • 18 жовт. 2018 12:35
  • 957
    • Новина Диву – бути! Благодійний збір для Даші Соломахи закрито! Ранкове місто. Кропивницький
     
    Завдяки небайдужим людям вдалося назбирати кошти для придбання оклюдера Даші Соломасі, в якої вроджена вада серця.
     
    Про це у ФБ пише Вікторія Семененко на сторінці Міжнародний благодійний фонд "Дивожиття"
     
    "Друзі, сьогоднішній ранок ми - Міжнародний благодійний фонд "Дивожиття" - розпочинаємо з надзвичайно приємних новин. 
    Для нашої підопічної Даші Соломахи, в якої вроджена вада серця, незабаром буде оклюдер (внутрішньосерцевий імплантат). Відгукнулися люди, які допоможуть дівчинці його придбати.
    Мама Аня чекає, поки призначать її донечці дату операції. Ми віримо, що все буде гаразд, адже поряд багато добрих людей.
     
    Дякуємо кожному, хто долучався до наших івентів, челенджів, хто виступав партнерами, волонтерами, благодійниками. Зібрані кошти для Даші буде використано на її реабілітацію. Дякуємо кожному і з чистим серцем пишемо: «Благодійний збір для Даші Соломахи закрито», - йдеться у повідомленні.
     
    Оклюдер придбали волонтери, які  проживають в Києві і теж займаються благодійністю.  А ті кошти, що ми збирали через фонд, - якраз вистачить на ліки для операції, реабілітації, додає Вікторія Семененко.
     
    Нагадаємо, що в інституті Амосова  мамі дівчинки повідомили, що дитині потрібно закривати артеріальний протік. Дашулі потрібно вставити оклюдер – це внутрішньосерцевий імплантат. Через ніжку роблять невеличкий надріз, трубочкою катетером проводять і закривають оклюдером. У Києві сказали, що оклюдер коштує 3 тис євро.
     
    Даша Соломаха. Врятувати маленьке серце