У центрі Кропивницького патрульні затримали дезертира з наркотиками

  • 17 жовт. 2018 16:29
  • 1050
    • Новина У центрі Кропивницького патрульні затримали дезертира з наркотиками Ранкове місто. Кропивницький
     
    Особу в розшуку за дезертиство з, імовірно, наркотичною речовиною виявили кропивницькі патрульні. Про це у ФБ пише Патрульна поліція Кропивницького.
     
    Принцип безперервності роботи поліції для патрульних - це не просто слова. Прогулянкою містом у свій вихідний двоє інспекторів помітили громадянина, який переходив вулицю В'ячеслава Чорновола поза пішохідним переходом. В особі порушника інспектори впізнали військового, який перебував у розшуку за дезертирство.
     
     
    Інспектори затримали громадянина та разом зі співробітниками Військової служби правопорядку (ВСП) доставили до відділення.
     
    Там підтвердили, що правопорушник дійсно перебуває в розшуку за ч.1 ст.408 ККУ (дезертирство). Поліцейські провели йому поверхневу перевірку згідно ст.34 ЗУ «Про Національну поліцію». В ході неї інспектори виявили у порушника паперовий згорток із речовиною зеленого кольору рослинного походження.
     
    На місце події для вилучення, ймовірно, марихуани патрульні викликали слідчих. Обставинами дезертирства будуть займатися співробітники ВСП та військової прокуратури.
     
     
    Нагадуємо, що санкція статті 408 за ч.1 ККУ передбачає максимальну відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 5 років
     
    Нагадаємо: На Кіровоградщині СБУ затримала бойовика терористичної організації «ДНР»