На Кіровоградщині бельгійська овчарка допомогла поліцейським розкрити вбивство (ФОТО)

  • 16 жовт. 2018 12:26
  • 1241
    • Новина На Кіровоградщині бельгійська овчарка допомогла поліцейським розкрити вбивство (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Повідомлення про подію надійшло до Олександрійського відділу поліції 14 жовтня. Про це повідомляє Олександрійський відділ поліції Кіровоградської області.
     
    В одному з районів міста чоловік спричинив смертельні поранення іншому місцевому мешканцю. Поліцейські затримали особу за підозрою у скоєнні вбивства.
     
    В результаті проведених слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили, що місцевий мешканець, перебуваючи у дворі свого будинку, під час сварки здійснив два постріли у бік 56-річного сусіда. Отримані поранення виявилися для потерпілого смертельними.
     
     
    До пошуку речових доказів залучили молодшого інспектора-кінолога кінологічного центру ГУНП в області Романа Бордієра разом зі службовим собакою Атером. Взявши слід, бельгійська вівчарка привела поліцейського до господарської споруди, на території якої чоловік сховав речовий доказ - зброю.
     
    Нині особу затримано в порядку ст. 208 КПК України та оголошено підозру в скоєному кримінальному правопорушенні. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу», - розповів т.в.о. начальника Олександрійського відділу поліції Володимир Хвостов.
     
    Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, триває. За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.