Кропивницький: В обласному госпіталі для ветеранів відкрили реабілітаційний майданчик

  • 16 жовт. 2018 13:05
  • 1131
    • Новина Кропивницький: В обласному госпіталі для ветеранів відкрили реабілітаційний майданчик Ранкове місто. Кропивницький
     
    Для ветеранів ООС у Кіровоградському обласному госпіталі офіційно відкрили реабілітаційний майданчик та тренувально-адаптаційну зону.
     
    У Кіровоградському госпіталі для ветеранів війни на Покрову, 14 жовтня, здали в експлуатацію тренувально-реабілітаційний майданчик та тренувально-адаптаційну зону. Про це повідомила координаторка громадської організації «Центр Ком-Пас» Анна Колєва. Офіційне відкриття відбулося за участі військового аташе США, майора Макса Сейза. 
     
    Партнерами проекту виступили представники США, НАТО й України. Побудова відкритого тренувально-реабілітаційного майданчика та облаштування тренувально-адаптаційної зони на четвертому поверсі, вдосконаленя реабілітаційних приміщень для людей з інвалідністю стало можливим завдяки фінансуванню європейським командуванням Збройних сил США за підтримки посольства США в Україні та за сприяння командування ВМФ США з інженерно-будівельних робіт. Він надається в дар громаді міста Кропивницький, - пояснює головний лікар обласного госпіталю Генадій Сябренко. 
     
    "У Кіровоградському госпіталі офіційно здали в експлуатацію тренувально-, реабілітаційний майданчик та тренувально-адаптаційну зону. Партнери проекту США, НАТО, Україна! Офіційне відкриття відбулося за участі військового аташе США, майора Макса Сейза! Дякуємо всім за кропітку і тривалу роботу!" - пише Анна Колєва у ФБ.
     
     
    - Реалізовано важливий етап міжнародного проекту по удосконаленню процесу реабілітації воїнів та ветеранів війн. Приємно, що все це відбувається в нас на Кіровоградщині, - зазначає Віце-президент Федерації Панкратіону та Грепплінгу Украіни Олег Вєтров, який одночасно є керівником проекту "Захисник Кіровоградщини".
     
    До речі, незадовго до цього в обласному госпіталі відбулася ще одна непересічна подія. У сквері медичного закладу за ініціативи військовослужбовців, ветеранів служби та волонтерів встановили пам'ятний хрест воїнам, які загинули за Україну.