У Кропивницькому стартує "Народний бренд 2018". Вибирайте кращі компанії міста!

  • 16 жовт. 2018 10:40
  • 2346
    • Новина У Кропивницькому стартує «Народний бренд 2018». Вибирайте кращі компанії міста! Ранкове місто. Кропивницький

    Вже 18-й  рік поспіль в Україні проходить голосування "Народний бренд " за найкращих в бізнесі у містах. В цьому році Кропивницький приєднався до мережі сайтів-довідок  20.ua

    Сайт 20.ua/kr – це найбільший сервіс з реальними відгуками користувачів про різноманітні компанії Кропивницького (Кіровограда) 

    Хто, на вашу думку, гідний звання «Народний бренд» у 2018 році? Це можете визначати саме ви - жителі Кропивницького, які турбуються про своє здоров'я і красу, які люблять сходити на піцу чи посидіти в кав'ярні, які купують авто і хочуть якісного догляду за ним.

    Кожен з нас має можливість виказати свою думку і підтримати ту  торгову марку, магазин, заклад або послугу, тих власників, директорів провідних підприємств Кропивницького, які завоювали вашу любов та довіру.  Ваш голос — це оцінка якості їхньої продукції або послуг.

    Після завершення голосування ми дізнаємось, які торгові марки, фірми та підприємства здобули першість у своїй номінації. "Народний бренд" - це свого роду підсумок роботи корпорації, фірми, підприємства, закладу. Це справжня непідкупна оцінка якості роботи бізнесу.

    Запрошуємо всіх взяти участь у голосуванні на сайті  brand.20.ua/kr. Голос кожного з нас дає можливість обирати най-найкращих.

    УВАГА!!!! Серед тих, хто проголосує до 28 жовтня буде розіграно 2 квитки на виступ гурту MOZGI.

    Переможця обиратиме сайт випадкових чисел. Шанси на перемогу у всіїх однакові!!!

     

     

    Правила голосування:

    • потрібно обрати одну із номінацій,
    • знайти бренд, за який Ви віддасте свій голос, та натиснути на опцію "Проголосувати".

    Авторизуватись потрібно через одну із соціальних мереж. Щоб ваші голоси були зараховані, потрібно проголосувати мінімум в 10 номінаціях.  У вас є шанс повпливати на рейтинг найкращих підприємств нашого міста.

    brand.20.ua/kr.