До Дня захисника України у Кропивницькому нагородили військовослужбовців (ФОТО)

  • 15 жовт. 2018 08:07
  • 1866
    • Новина До Дня захисника України у Кропивницькому нагородили військовослужбовців (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький

    Учора під час урочистостей до Дня захисника України на площі Героїв Майдану вручили грамоти та подяки військовослужбовцям.

    На захід завітали військові 3-го полку спецпризначення імені Святослава Хороброго, кадети кропивницького та олександрійського військових ліцеїв, представники керівництва міста та області та жителі міста.

    - Ми пишаємося всіма військовослужбовцями з Кіровоградщини. З 7 квітня 2014 року 3 полк був направлений на оборону Донецького аеропорту. У травні 2015 відбувся перший бій за аеропорт. Оборона стала однією з героїчних сторінок історії нашої держави. З початку військових дій загинуло 190 воїнів з Кіровоградщини. Від імені громади хочу подякувати всім, хто у різні часи вступив до лав Української армії. Щиро бажаю усім захисникам України здоров'я, мужності та завзяття! - привітав присутніх голова Кіровоградської обласної ради Сергій Кузьменко.

    Нагороди військовим, волонтерам, медикам та представникам громадських об'єднань вручали голова Кіровоградської обласної ради Сергій Кузьменко та Єпископ кропивницький та голованівський Марк.

    Нагадаємо, 14 жовтня відзначалося три свята: православна Покрова, День захисника України та День козацтва.