Кропивницькі віряни зустрічають святині з Києва

  • 12 жовт. 2018 13:30
  • 1030
    • Новина Кропивницькі віряни зустрічають святині з Києва Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні четвертий день, як святині з Києва перебувають у Кропивницькому.  Так, як і в попередні дні, святині були доставлені священиками у різні міські заклади.
     
    Духовенство Благовіщенського храму протоієреї Евгений Назаренко та Іван Верескун, відвідали Шахтарську лікарню, Кіровоградський психоневрологічний інтернат з гіеатричним відділенням, Наркодиспансер, НВП «Радій», «Кіровоградграніт», Обласний військкомат, Міський військкомат, а також зустрілись з ветеранами - чорнобильцями. Після цього святині були доставлені в храм Благовіщення Пресвятої Богородиці на вечірнє Богослужіння.
     
     
    Нагадуємо, що з нагоди цьогорічного відзначення 1030 - річчя Київської Руси-України, а також напередодні молитовного відзначення свята Покрову Пресвятої Богородиці та державного свята Дня Захисника України, по благословінню Митрополита Кіровоградського і Новомиргородського Високопреосвященішого Іоасафа, у наше місто прибула ікона Покрову Пресвятої Богородиці з часткою Її омофору, а також ковчег з мощами 30 святих воїнів.
     
     
    Ці святині багаторазово доставлялись у зону АТО для духовної підтримки наших військових.
     
    До 13 жовтня, святині будуть перебувати на Богослужіннях у храмах міста, а також лікарнях і військових частинах, навчальних закладах.
     
    Запрошуємо всіх Вас, дорогі брати і сестри, приєднатись до спільної молитви і отримати духовну підтримку!
     
    Нагадаємо: Кропивничан запрошують поклонитися іконі Покрову Пресвятої Богородиці