Кропивницький: Не лише "Служити та захищати", а й допомогати людям завжди готові кропивницькі патрульні

  • 11 жовт. 2018 10:03
  • 690
    • Новина Кропивницький: Не лише «Служити та захищати», а й допомогати людям завжди готові кропивницькі патрульні Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    Учора близько 13-ї години на вулиці Костромська під час патрулювання інспектори помітили водійку, яка потрапила у скрутне становище. Про це повідомляє Патрулна поліція Кропивницького.
     
    Під час керування жінка відчула, що в її авто пробите колесо. Але замінити його самостійно вона не змогла. Ситуація ускладнювалася тим, що вимушена зупинка відбулася поруч із залізничним переїздом.
     
     
    На щастя бідолашної водійки, поруч проїжджав автопатруль, який залюбки погодився допомогти. Інспектори замінили колесо. Також дізналися, що за співпадінням у жінки сьогодні день народження, з яким її привітали. Кермувальниця зізналася, що тепер цей день став для неї дійсно особливим, оскільки від патрульних вітання та подарунки вона отримала вперше в житті.
     
    Інший випадок позитивної взаємодії поліції з громадянами стався за годину до цього. Патрульні отримали виклик про те, що водій забув свій гаманець в територіальному сервісному центрі МВС області. На момент дзвінка заявник вже перебував за містом. В гаманці знаходились його посвідчення водія, реєстраційний документ на авто та гроші в сумі 1 180 гривень.
     
    Патрульні знайшли цей гаманець в Центрі та переконалися в цілісності його вмісту. Для того щоб неуважний до своїх речей водій не керував автівкою без документів, патрульні самі відвезли гаманець та повернули власнику.
     
     
    Нагадаємо: У центрі Кропивницького сталася ДТП