На Кіровоградщині затримали чоловіка, який напиляв у лісосмузі повний причеп деревини

  • 8 жовт. 2018 12:05
  • 877
    • Новина На Кіровоградщині затримали чоловіка, який напиляв у лісосмузі повний причеп деревини Ранкове місто. Кропивницький
     
    Випадок незаконної вирубки дерев виявили патрульні з допомогою небайдужого громадянина. Про це у ФБ повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.
     
    До патрульних звернувся чоловік з повідомленням про те, що поруч у лісосмузі невідомі спилюють дерева. Подія відбулася вчора вночі близько 1-ї години на околицях міста Олександрія.
     
    Інспектори пропатрулювали вказану територію та виявили особу, яка без жодних на те дозвільних документів випилювала у лісозмузі дерева. Поруч знаходилась автівка з причепом, а в ньому - напиляне та бензопила, ймовірне знаряддя злочину.
     
    Для встановлення всіх обставин та попередньої оцінки завданих збитків на місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу.
     
    Хочемо нагадати, що за незаконну порубку дерев у залежності від завданих збитків передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність. В останньому випадку така відповідальність може сягнути позбавлення волі строком до 3 років
     
     
    Нагадаємо: На Миколаївці чоловік розгулював вулицями міста з кущем коноплі