«Бізнес-Інкубатор» збирає підприємців-початківців у Кропивницькому

  • 8 жовт. 2018 13:06
  • 910
    • Новина «Бізнес-Інкубатор» збирає підприємців-початківців у Кропивницькому Ранкове місто. Кропивницький
     
    11 жовтня (четвер) вперше у Кропивницькому ПриватБанк та «Бізнес-Інкубатор» проведуть безкоштовний семінар для власників малого та середнього бізнесу, підприємців-початківців та активних людей, які тільки планують створити власну справу.
     
    Чекаємо усіх зацікавлених об 11:00 на 2-му поверсі центрального офісу ПриватБанку за адресою: вул. Преображенська, 26/70
     
    Вхід вільний за попередньою реєстрацією
     
    Спікери: 
       - Сергій Желепа, маркетинг-менеджер WebPromoExperts, лектор академії WebPromoExperts,  розповість, як просувати свій бізнес в Інтернеті.
     
       - Світлана Бережна, керуючий партнер консалтингової компанії «Бізнес Тайм  Україна», навчить стратегії розвитку в малому та середньому бізнесі.
     
     
    Проект «Бізнес-Інкубатор» <https://inkubator.pb.ua/> – це освітня платформа для підприємців у рамках національної програми «КУБ» (Країна успішного бізнесу) <https://kub.pb.ua/>, місія якої – створення екосистеми навчання йпідтримки бізнесу, збільшення кількості успішних підприємців. Кожен представник бізнесу може приєднатися до програми й безкоштовно отримати абовдосконалити свої знання.
     
    Тренінги проходять на регулярній основі в різних містах України. Загалом з початку нинішнього року «Бізнес-Інкубатор  вже кілька разів збирав підприємців у Львові, Одесі, Києві, Дніпрі, Кривому Розі, Вінниці, Харкові. Участь у заходах завжди безкоштовна. Слід лише пройти попередню реєстрацію на сайті inkubator.pb.ua. Там же можна обрати і пройти онлайн необхідний курс навчання та слідкувати за анонсами наступних семінарів.
     
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області