У Кропивницькому патрульні знайшли водія, який зник після скоєння ДТП

  • 5 жовт. 2018 16:03
  • 1083
    • Новина У Кропивницькому патрульні знайшли водія, який зник після скоєння ДТП Ранкове місто. Кропивницький
     
    Зниклого з місця ДТП та автівку, що перебувала в розшуку, патрульні виявили цього тижня. Про це у ФБ повідомляє Патрульна поліція Кропвницького.
     
    Вчора близько 20-ї години на вулиці Велика Перспективна патрульні виявили авто, водій якого за два дні до цього скоїв ДТП та зник з місця пригоди.
     
    Подія сталася 2-го жовтня близько 16-ї години. Тоді автомобіль BMW рухався по вулиці Велика Перспективна в напрямку вулиці Верхня Пермська. Під час випередження автомобіля Skoda, який рухався у цьому ж напрямку, не дотримався безпечних швидкості та інтервалу й зіткнувся з ним. Надалі BMW зник з місця пригоди. На щастя, в ДТП ніхто не травмувався.
     
     
    За ці правопорушення патрульні склали на водія BMW протоколи за статтями 122-4 та 124, а також винесли постанову за ч.2 ст.126 КУПаП.
     
    Інший випадок трапився в середу близько 14-ї години на вулиці Кавалерійська. Під час патрулювання інспектори виявили підозріле авто, водій якого порушив ПДР. При перевірці реєстраційного документу на транспортний засіб за базами Національної поліції інспектори виявили ознаки підробки.
     
    Для подальшого з’ясування походження автівки та документів на неї на місце події патрульні викликали СОГ.