Депутати Міської ради міста Кропивницкого вимагають у Кабміна зменшити ціну на газ

  • 5 жовт. 2018 15:08
  • 922
    • Новина Депутати Міської ради міста Кропивницкого вимагають у Кабміна зменшити ціну на газ Ранкове місто. Кропивницький
     
    5 жовтня у Прес-клубі реформ депутат міської ради міста Кропивницького Олександр Цертій разом з депутатами фракції ВО "Батьківщина" провели спільну прес-конференцію з приводу обговорення намірів уряду України підвищити ціну на газ.
     
    Олександр Цертій провів  грунтову аналітику намірів Уряду України підвищити ціну на газ та детально охарактеризував неминучі негативні наслідки для економіки країни та кожного її громадянина.
     
    - На прикладі нашого міста можемо розглянути цю проблему. Тариф на тепло зросте на 15,5%. Враховуючи це, виплати за двокімнатну квартиру сягатимуть 2000 грн. Де взяти ці кошти бабусі, у якої пенсія така? Це важлива проблема. Про неї варто говорити, і з цим варто боротися, - говорить депутат Фортечної ради Дмитро Голуб.
     
    На наступному засіданні сесії міської ради Олександр Цертій планує оголосити на розгляд офіційне звернення до Кабінету Міністрів України з вимогами зменшити ціну на газ до офіційного рівня собівартості. 
     
    Евгенія Котенко
     
    Нагадаємо: Жителі Бобринця звинувачують поліцію у бездіяльності і кришуванні наркодільців (ВІДЕО)