Кіровоградщина: Вбивцю, який зарубав двох людей сокирою, засудили до довічного ув’язнення

  • 5 жовт. 2018 13:07
  • 838
    • Новина Кіровоградщина: Вбивцю, який зарубав двох людей сокирою, засудили до довічного ув’язнення Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині жорстокого вбивцю-рецидивіста засудили до довічного позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.
     
    За якісного державного обвинувачення органів прокуратури Кіровоградської області суд присяжних постановвив справедливий вирок у кримінальному провадженні відносно чоловіка, який вбив та розчленував двох своїх знайомих.
     
    Встановлено, що засуджений під час застілля сокирою зарубав двох своїх знайомих – чоловіка та жінку, а щоб уникнути кримінальної відповідальності, трупи вирішив розчленувати та спалити. З цією метою він за допомогою кухонного ножа та сокири відтяв потерпілій голову та верхні кінцівки, однак позбутися тіл не встиг, так як був виявлений свідками, які і викликали працівників поліції.
     
    Подія мала місце у червні 2016 року в селі Черняхівка Кіровоградського району.
     
    Варто зазначити, що чоловік вже відбував покарання за скоєння аналогічного злочину.
    У ході судового провадження завдяки глибокому аналізу здобутих доказів процесуальному прокурору вдалося переконати присяжних та суд, що обвинувачений заслуговує на найсуворішу міру покарання. 
     
    Таким чином, за принципової позиції державного обвинувача суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. п. 1, 4, 13 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у виді довічного позбавлення волі.
     
    Нагадаємо: У Малій Висці розбійники напали на перехожого