У Малій Висці розбійники напали на перехожого

  • 4 жовт. 2018 17:16
  • 954
    • Новина У Малій Висці розбійники напали на перехожого Ранкове місто. Кропивницький
     
    Поліцейські затримали двох мешканців Кіровоградської області за підозрою у скоєнні розбійного нападу.
     
    До Маловисківського відділу поліції з заявою звернувся 40-річний житель району та повідомив, що невідомі особи, погрожуючи фізичною розправою, заволоділи його майном. 
    Про це повідомляє Маловисківського відділ поліції Кіровоградської області.
     
    «У ході проведення слідчих дій поліцейські встановили особи двох чоловіків, причетних до скоєння злочину. Ними виявилися місцеві жителі, 21 та 34 років. Уночі спільники підійшли до перехожого під приводом «дізнатися час», а коли потерпілий відволікся, вдарили його. Потім, погрожуючи розправою, відібрали мобільний телефон, куртку, документи і гроші.
     
    У даний час особам повідомлено про підозру у вчиненні розбійного нападу за попередньою змовою групою осіб та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Викрадені у потерпілого речі вилучили», - повідомив т.в.о. начальника Маловисківського відділу поліції Леонід Мерещенко.
     
    Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років із конфіскацією майна.