У Кропивницькому запрошують на благодійний забіг у підтримку дівчинки з вадою серця

  • 4 жовт. 2018 17:07
  • 1078
    • Новина У Кропивницькому запрошують на благодійний забіг у підтримку дівчинки з вадою серця Ранкове місто. Кропивницький
     
    6 жовтня о 9:30 на стадіоні ФК «Зірка» стартує благодійний забіг «Заради життя» у підтримку Даші Соломахи. Організатори: БО МБФ «Дивожиття» та біговий клуб Kro Run Club за підтримки ФК «Зірка».
     
    Даші в листопаді виповниться три рочки. Їй діагностували вроджену ваду серця – відкрита артеріальна протока.
     
    Вартість участі в благодійному заході становить 50 грн., та на допомогу дівчинки можна перерахувати і більшу суму коштів. Відстань забігу: 1 км. Кошти можна перерахувати на реквізити співорганізаторів МБФ «Дивожиття» або ж покласти у скриньку в день забігу.
     
     - У Кропивницькому забіги популяризують Станіслав Зелінський та Іван Поліщук. Тому, коли з’явилася ідея проведення щомісячних благодійних забігів, звернулася до них. Вони її підтримали. Кожна миля доба – за дитяче життя. Ми закликаємо всіх небайдужих пробігти за життя маленької Даші Соломахи. Вартість оклюдера, який необхідний для операції на серці, ставить 3 тисячі євро. Ми віримо в допомогу кожного. Ми просимо кожного прийти і пробігти заради порятунку дитячого життя, - коментує директор МБФ «Дивожиття» Вікторія Семененко. 
     
     
    РЕКВІЗИТИ БО МБФ «Дивожиття»:
    ПАТ КБ «ПриватБанк»
    Рахунок: 26003052916748 
    МФО: 323583
    Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ: 42467845
    Призначення платежу: «Благодійна допомога для Даші Соломахи»
     
    Контактна особа: Семененко Вікторія (099 65 73 923)