На Кіровоградщині є потреба в працівниках котелень

  • 4 жовт. 2018 13:22
  • 850
    • Новина На Кіровоградщині є потреба в працівниках котелень Ранкове місто. Кропивницький
     
    Опалювальний сезон: на Кіровоградщині вільними є 88 робочих місць для працівників котелень
     
    Інформація обласного центру зайнятості про професії, які є перспективними й затребуваними сьогодні на регіональному ринку праці.
     
    У завязку з початком опалювального сезону в Кіровоградській області є потреба у машиністах (кочегарах) котельної та операторах котельні.
     
    Своїм працівникам роботодавці Кіровоградщини готові платити від «мінімалки» (3 723 грн.) до 7 тис. гривень.
     
    Актуальними є вакансії для машиністів та операторів котелень у Благовіщенському (18 вакансій), Вільшанському (30 вакансій), Долинському (4 вакансії), Добровеличківському (2 вакансії), Маловисківському (15 вакансій), Кіровоградському (12 вакансій) та по одній вакансії у Голованівському, Знам’янському, Компаніївському, Олександрійському і Світловодському районах Кіровоградської області. 
     
    Серед місць роботи: різноманітні навчальні заклади, лікарні, будинки культури та підприємства, діяльність яких пов’язана з теплопостачанням.
    Крім того у безробітних Кіровоградщини є можливістю працевлаштуватись начальником котельні: такі вакансії пропонує ТзОВ «Протеїн-Продакшн» (з/п 10 000 грн) та ТОВ «Кіровоградпостач» (з/п 8 700 грн).
     
    Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості
     
     
    Нагадаємо: Хто мріяв стати відомою актрисою? Театр Кропивницького потребує акторів