Минулої доби рятувальники Кіровоградщини здолали три пожежі в житловому секторі

  • 4 жовт. 2018 13:44
  • 750
    • Новина Минулої доби рятувальники Кіровоградщини здолали три пожежі в житловому секторі Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області тричі виїздили на гасіння пожеж на територіях приватних домоволодінь. Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в області.
     
    Так, 3 жовтня об 11:37 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на приватному обійсті на вулиці Молодіжна у Малій Висці. Як з’ясувалось, виникло займання 1 м2 оздоблення стін у літній кухні. Рятувальники 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини Малої Виски об 11:37 загоряння ліквідували.
     
    Двічі виїздили на гасіння пожеж житлових будинків бійці 2-го Державного пожежно-рятувального загону Олександрії. О 15:21 на пров. Павла Дибенка виникла пожежа 5 м2 домашніх речей в одній із кімнат будинку. Займання було приборкане о 15:38. 
     
     
    У с. Куколівка Олександрійського району о 22:45 загорілась покрівля житлового будинку. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події площа пожежі складала 121 м2. Силами вогнеборців 2-го ДПРЗ Олександрії о пів на першу ночі пожежу було локалізовано та о 02:05 – ліквідовано.
     
    В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.
     
     
    Нагадаємо: На вулиці Комарова рятувальники відчинили для медиків двері хворої жінки