ПриватБанк презентував програму підтримки агросектора на міжнародній виставці «АгроЕкспо»

  • 4 жовт. 2018 12:08
  • 839
    • Новина ПриватБанк презентував програму підтримки агросектора на міжнародній виставці «АгроЕкспо» Ранкове місто. Кропивницький
     
    ПриватБанк став учасником міжнародної агропромислової виставки «АгроЕкспо» в Кропивницькому та презентував свої програми підтримки сільгоспвиробників. Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку у Кропивницькому.
     
    Окрім цього, для всіх учасників виставки банк приготував спеціальні акційні умови лізингу, якими скористалися вже понад 100 фермерів.
     
    «ПриватБанк розуміє важливість розвитку аграрного бізнесу в Україні, тому створює та реалізує програми, що покликані підтримати сільгоспвиробників, – зазначив Олег Сергеєв, член правління ПриватБанку. – Також ми підготували спеціальні акційні умови для відвідувачів виставки «АгроЕкспо» – лізинг зі ставкою 16% річних на строк до 5 років без будь-яких додаткових комісій. За нинішньої ситуації на ринку це фантастична ставка! Крім того, ми знизили авансові платежі. За гарного фінансового стану клієнта, заплативши від 10% авансу, можна отримати техніку й подальшу компенсацію від держави».
     
    ПриватБанк приймав участь у «АгроЕкспо» спільно із партнером - ПАТ «Ельворті <https://www.elvorti.com/>», які активно співпрацюють за державними програмами підтримки аграріїв. Сьогодні Кіровоградська філія ПриватБанку є серед лідерів кредитування юридичних осіб, що є свідченням високої довіри клієнтів.
     
    «Лідери тягнуться до лідерів, - зазначив В’ячеслав Ківерник, директор ТД «Ельворті». - Ми намагалися знайти нові інструменти, які б допомогли українському аграрію придбати нашу продукцію. Ми звернули увагу на лідера на ринку банківських послуг - ПриватБанк. Найближчим часом із ПриватБанком ми плануємо запустити низку акційних програм для наших клієнтів на придбання техніки компанії ELVORTI».
     
    На сьогодні в ПриватБанку для агросектора діють спрощені умови оформлення лізингу – кількість документів, необхідних для угоди, скорочено втричі. Позика надається на будь-які потреби сільхозвиробника: від агротехніки й обладнання до транспорту та залізничних вагонів.
     
     
    Також зазначимо, ПриватБанк вже два роки працює з державними програмами підтримки аграрного бізнесу. Минулого року клієнти банку отримали близько 70 млн грн компенсацій за кредитами від держави. З початку цього року більше 1 200 клієнтів ПриватБанку вже отримали компенсацію на суму понад 100 млн грн.