Хто мріяв стати відомою актрисою? Театр Кропивницького потребує акторів

  • 3 жовт. 2018 15:36
  • 2633
    • Новина Хто мріяв стати відомою актрисою? Театр Кропивницького потребує акторів Ранкове місто. Кропивницький
     
    Комунальний заклад «Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М. Л. Кропивницького» оголошує конкурс на заміщення вакантних посад.
     
    На виконання ст. 21 Закону України «Про культуру», відповідно до якої формування кадрового складу художнього та артистичного персоналу закладів культури здійснюється на конкурсній основі та відповідно до Порядку формування на конкурсній основі кадрового складу художнього та артистичного персоналу державних та комунальних закладів культури проведення конкурсу на заміщення вакантних посад художнього та артистичного персоналу закладів культури, затвердженого наказом Міністерства культури України від 01.07.2016 р., зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 25 липня 2016 р. за №1029/29159  комунальний заклад «Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М. Л. Кропивницького» оголошує конкурс на заміщення вакантних посад артистичного персоналу.
     
     Наразі у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості зареєстровано 7 вакансій для акторів (заклади культури та мистецтва).
    За інформацією обласного центру зайнятості, заробітна плата, яку пропонують претендентам на вищезгадані посади, складає 4 910 гривен на місяць.
     
    Програма конкурсу: монолог, вірш, проза, вокал, пластика (можливий уривок з існуючої вистави з цими елементами)
     
    Дата і місце проведення конкурсу: конкурс відбудеться за адресою м. Кропивницький, вул. Дворцова, 4 на малій сцені театру, 31 жовтня 2018 року (два етапи в один день):
    1 етап (розгляд документів) о 10.00 год.
    2 етап (ознайомлення з професійними даними учасників конкурсу) о 11.00 год.
     
    Документи для участі у конкурсі приймаються до 29 жовтня 2018 року (включно) за адресою: 25006, Україна, Кіровоградська обл.,  м. Кропивницький, вул. Дворцова, 4, каб.27 (2-й поверх, відділ кадрів).
    Довідки за тел.: 0522-24-14-22. 
    Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.
     
    Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості