Кропивницькі сокільці відвідали притулок для тварин «БІМ»

  • 3 жовт. 2018 13:36
  • 3010
    • Новина Кропивницькі сокільці відвідали притулок для тварин «БІМ» Ранкове місто. Кропивницький
     
    На минулих вихідних Кропивницький осередок ВГО «Сокіл» відвідав місцевий притулок для тварин «БІМ». Про це у ФБ повідомляє ВГО "Сокіл" Кропивницький
     
    Юні сокільці принесли собакам, яких у притулку зараз проживає аж 250, смаколики у вигляді кісточок і шийок. Жителі притулку були дуже раді гостям, ластилися до них, обіймалися. Тож у наступні вихідні кропивницькі сокільці планують   ще раз прийти до притулку, щоб змайструвати песикам нові будки. 
     
     
     
    "Подивившись в ці очі, ти бачиш смуток і розчарування, кожен з них був домашнім улюбленцем, якого спіткала важка доля. Когось підібрали з вулиці, ще когось господарі нахабно лишили помирати на вулиці через старість. Когось лишили на трасі на вірну смерть, когось били і знущались. Всі мають різні історії, перш ніж потрапили до цього притулку. Немає потворних собак - є просто позбавлені людської турботи. І завжди пам’ятати, людяність суспільства вимірюється його ставленням до тварин. Організація «БІМ» має багато потреб, тому не соромтесь запропонувати свою допомогу", - пише у ФБ депутат міської ради від ВО "Свобода"  Геннадій Маламен.
     
     
    Нагадаємо: Як жителі Некрасівки відсвяткували День ветеранів у Молодіжному сквері