Кропивницькі патрульні завжди приходять на допомогу усім учасникам руху

  • 3 жовт. 2018 09:32
  • 777
    • Новина Кропивницькі патрульні завжди приходять на допомогу усім учасникам руху Ранкове місто. Кропивницький
     
    Патрульні допомогли водієві з ознаками інвалідності та нагадали про дотримання ПДР. Про це у ФБ повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.
     
    1 жовтня, близько 16-ї години, патрульні помітили водія, який їхав по вулиці Мурманська в напрямку міста з порушенням ПДР. А саме: на автівці були вимкнені передбачені конструкцією денні ходові вогні. З метою профілактичної бесіди інспектори зупинили цю машину та роз'яснили суть правопорушення.
     
    Водій визнав свою провину та подякував інспекторам за те, що нагадали про настання періоду, в який згідно ПДР на всіх механічних транспортних засобах поза населеними пунктами повинні бути ввімкнені денні ходові вогні, а в разі їхньої відсутності в конструкції - ближнє світло фар.
     
    Також інспектори помітили, що на панелі приладів автівки світиться показник недостатнього рівня масла. З огляду на те, що водій мав явні ознаки інвалідності, поліцейські залюбки допомогли йому долити в авто цієї рідини до необхідного рівня, за що задоволений керманич подякував правоохоронцям.