Де можна дізнатись все про відпочинок у Кропивницькому

  • 2 жовт. 2018 18:33
  • 1265
  •  
    Часто можна почути, що в нашому невеличкому місті  нікуди піти, немає чого робити і чого подивитись. Ви тільки зазирніть на сайт МоєМісто!  А тут… безліч подій на кожен день і будь-який смак.
     
    На сайті ви знайдете ідеї для себе, своєї малечі, веселого сімейного відпочинку, куди сходити з друзями, де провести романтичний вечір з коханими.
     
    Кропивницький сайт МоєМісто пропонує події у різних рубриках: кіно, театр, вечірки, навчання, суспільні події, дитячі розваги та багато-багато іншого.
     
    • Якщо Ви кіноман, тут знайдете всі актуальні прем’єри від кінотеатру. Клікайте на подію, читайте опис, дивіться розклад сеансів і навіть переглядайте трейлер.
    • Якщо Ви затятий театрал, то зможете слідкувати за всіма вистави нашого знаменитого драматичного театру ім. Кропивницьго та гастролями інших театрів, які привозять свої вистави до нас.
    • Хочете дізнатись щось нове і повчитись – Welcome. Тренінги, семінари, майстер-класи для вас і ваших маленьких чад.
     
    Переглянувши афішу, ви зможете дізнатись інформацію про подію, переглянути фото та відео, дізнатись де і коли відбуватиметься подія, її вартість і навіть купити квитки онлайн.
     
    Тож, хапайте свій гаджет, вмощуйтесь на зручному диванчику і обирайте!
     
    До речі, ви можете підписатись на розсилку подій і отримувати інформацію на email. Також ми маємо Telegram-канал, який не дасть вам пропустити жодного цікавого моменту!
     
    Якщо ви хочете добавити свою подію, заходьте в розділ 
     
     
    Сайт МоєМісто працює для вас! Ми хочемо, щоб ви завжди були в курсі всіх подій нашого міста.