На Кіровоградщині під час пожежі загинув чоловік

  • 2 жовт. 2018 19:07
  • 1082
    • Новина На Кіровоградщині під час пожежі загинув чоловік Ранкове місто. Кропивницький
     
    Минулої доби рятувальники Кіровоградщини приборкали 5 пожеж, під час гасіння однієї з них виявлено тіло загиблого громадянина. Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в області.
     
    Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 5 разів виїздили на гасіння пожеж у житловому секторі, при цьому під час ліквідації однієї з пожеж знайшли тіло загиблого громадянина.
     
    Так, двічі залучались на гасіння пожеж рятувальники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини Світловодська. О 14:18 виникла пожежа 4 м2 сміття у 5-поверховій будівлі, що не експлуатується, на вул. Героїв України у Світловодську. Пожежу було приборкано о 14:37. 
     
     
    Крім того, у селі Подорожнє Світловодського району о 16:41 загорілась покрівля житлового будинку та майно в ньому. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події горіло 10 м2 покрівлі та 20 м2 речей домашнього вжитку. Під час гасіння пожежі виявили тіло загиблого чоловіка 1961 р.н. Силами вогнеборців 17-ї ДПРЧ м. Світловодськ о 17:15 пожежу було локалізували та о 18:52 – ліквідували. Причину загибелі громадянина встановлюють фахівці.
     
    Також двічі гасили пожежі в житловому секторі рятувальники 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини Новоархангельська: о 16:15 виникла пожежа 6 м2 сіна на горищі приватного житлового будинку на вулиці Котляревського у Новоархангельську. Пожежу  приборкали о 17:00. Та о 18:22 надійшло повідомлення про пожежу 600 кг сіна біля приватного домоволодіння на вулиці Садова в районному центрі. Рятувальниками 31-ї ДПРЧ Новоархангельська о 21:10 пожежу ліквідували.
     
     
    Крім того, у селі Данилова Балка Благовіщенського району о 17:24 загорілась покрівля господарчої будівлі у приватному домоволодінні. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу площа пожежі складала 30 м2. Силами рятувальників 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини Благовіщенське та місцевої пожежної команди села Данилова Балка о 18:05 пожежу ліквідували.
     
    Причини усіх пожеж встановлюють фахівці.
     
    Нагадаємо: На Кіровоградщині загинув тракторист