Зовнішньоекономічна діяльність від «А» до «Я»

  • 1 жовт. 2018 11:16
  • 903
    • Новина Зовнішньоекономічна діяльність від «А» до «Я» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Усе про акредитиви, їхні види, переваги їх оформлення у ПриватБанку, терміни їх оформлення розповіли спеціалісти ПриватБанку під час тренінгу «Зовнішньоекономічна діяльність від «А» до «Я», який проводився 17-18 вересня 2018 року Центром інформаційної підтримки бізнесу, основаного на базі Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати. Захід проводився в рамках ініціативи Європейського Союзу EU4Business за підтримки Європейського Банку реконструкції та розвитку в Україні. Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку у Кропивницькому.
     
    Тренінг зібрав чимало підприємців, яких цікавили питання правил ведення зовнішньоекономічної діяльності від роботи з митницею до алгоритму оперативного пошуку бізнес-партнерів. Враховуючи економічні та політичні зміни в українському суспільстві, все більше підприємців задумуються над питанням про переорієнтацію або ведення бізнесу з іноземними компаніями.
     
    «Скажу відверто, я сама дослухалась до кожного слова бізнес-тренерів, - розповідає Наталія Сергієнко, керівник напрямку по реалізації послуг клієнтам Середнього бізнесу Кіровоградської філії ПриватБанку. - Було цікаво, інформативно, змістовно, і головне - актуально. І що не менш важливо - кожен виступ мав зворотній зв’язок. Такі тренінги відкривають горизонти підприємцям та допомагають уникнути безлічі помилок». 
     
    ПриватБанк завжди іде на крок попереду і вже сьогодні пропонує реальну допомогу бізнесменам Кіровоградщини, які вирішили займатись бізнесом з іноземними підприємствами - від відкриття валютного рахунку до міжнародних гарантій.
     
    Оформлення міжнародного акредитива в ПриватБанку має чимало переваг. Спеціалісти банку допоможуть скласти договори, розробити схеми розрахунків і проведення документарних операцій. Крім того ПриватБанк гарантує оперативне авізування гарантій і акредитивів контрагенту в будь-якій точці планети, завдяки широкій мережі банків-кореспондентів (більше 1 000 по всьому світу) і банкам-партнерам.
     
    367 суб'єктів підприємницької діяльності Кіровоградщини, з яких кожен четвертий - клієнт ПриватБанку, займаються зовнішньоекономічною діяльністю (ЗЕД).
     
    Більше 20 років активної роботи на валютному ринку України і світових фінансових ринках та бездоганна репутація ПриватБанку дозволяють гарантувати найбільш вигідні умови проведення валютних операцій.