У Кропивницькому представники Ощадбанку запрошували безробітних на роботу

  • 28 вер. 2018 18:10
  • 1002
    • Новина У Кропивницькому представники Ощадбанку запрошували безробітних на роботу Ранкове місто. Кропивницький
     
    Ярмарки вакансій – обопільна користь як для роботодавців, які мають змогу оперативно укомплектувати підприємство необхідними кваліфікованими кадрами, так і для шукачів роботи, що в досить короткий строк можуть вирішити питання своєї зайнятості.
     
    Днями Кіровоградський міськрайонний центр зайнятості спільно з Філією Кіровоградського обласного управління ПАТ «Державний ощадний банк України»  провели  міні-ярмарок вакансій, спрямований на укомплектування вакансій новоствореного відділу з мікрокредитування та з метою формування дієвого кадрового резерву з можливістю подальшого працевлаштування шукачів роботи.
     
    Під час заходу представник Філії Кіровоградського обласного управління ПАТ «Державний ощадний банк України» начальник відділу мікро, малого та середнього бізнесу Оксана Боліла розповіла про напрямки діяльності новоствореного відділу, умови та оплату праці, функціональні обов’язки за такими посадами: начальник відділу, заступник начальника відділу, головний спеціаліст.
     
    Участь в ярмарку вакансій узяли 17 шукачів роботи, з них чотири особи виявили зацікавленість та домовились про співбесіду безпосередньо в установі для подальшого можливого працевлаштування.
     
    Юлія Линник, начальник відділу рекрутингу Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості