У Кропивницькому на Новомиколаївці незабаром розпочнеться капітальний ремонт провулка Об'їзного

  • 25 вер. 2018 10:12
  • 1031
    • Новина У Кропивницькому на Новомиколаївці незабаром розпочнеться капітальний ремонт провулка Об'їзного Ранкове місто. Кропивницький
     
    Про це сьогодні, 25 вересня, повідомив начальник управління ЖКГ міської ради Кропивницького Віктор Кухаренко. За словами посадовця, після проведення повторного тендеру було обрано підприємство, з яким міська рада заключить договір на виконання робіт.
     
    Відтак, тендр на капітальний ремонт провулка Об’їзного виграло підприємство ТОВ «Містобудівельний Загін № 112». Договір із цим підприємством було підписано на 10 млн 690 тис грн.
     
    - Капітальний ремонт буде розпочато відразу після погодження схеми робіт. Єдине, що може вплинути на проведення робіт – це погодні умови. Завершення ремонту планується на кінець 2019 року, - повідомляє директор підприємства «Містобудівельний Загін № 112». 
     
    Як зазначив Віктор Кухаренко, станом на сьогоднішній день частина техніки вже знаходиться у Кропивницькому, а частина їде. 
     
    - Окрім того, це буде відкритий майданчик ремонтних робіт. Мешканці міста зможуть бачити, як проходять роботи, яка техніка є на місці, - додає Віктор Кухаренко.
     
    Зараз управління ЖКГ міської ради Кропивницького разом із управлінням транспорту вирішують, яким чином мешканці Новомиколаївки та Лелеківки будуть діставатися до центру міста.
     
    Аліна Кулик
     
    Нагадаємо: На Кіровоградщині, у Треповці, у дитсадку отруїлося семеро дітей
                         Учні кропивницької гімназії розтрощили туалет для хлопчиків