Майже щодня кропивницькі патрульні виявляють у громадян наркотичні речовини

  • 24 вер. 2018 19:05
  • 1030
    • Новина Майже щодня кропивницькі патрульні виявляють у громадян наркотичні речовини Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    Сьогодні вночі близько 1-ї години на вулиці Куроп’ятникова патрульні звернули увагу на громадянина, який переходив вулицю поза пішохідним переходом. Інспектори провели йому поверхневу перевірку згідно ст.34 Закону України «Про Національну поліцію». Унаслідок правоохоронці виявили учоловіка два пакетика, в одному з яких була кристалічна речовина білого кольору, а у іншому - подрібнена речовину зеленого кольору рослинного походження. Обидві знахідки були, ймовірно, наркотичними.
     
    Інший випадок трапився вчора близько 11-ї години на вулиці Шатила. Інспектори роти тактико-оперативного реагування помітили громадянина, який своєю поведінкою викликав підозру та міг мати при собі заборонені речі. При поверхневій перевірці інспектори виявили пакетик з кристалічною речовиною білого кольору, ймовірно, наркотичною. Порушник зізнався, що вміст пакетика має нелегальне походження.
     
    Цими ж вихідними в день на вулиці Верхня Пермська інспектори помітили громадянина, який переходив проїжджу частини поза пішохідним переходом. При поверхневій перевірці у нього виявили пляшку з рідиною бурого кольору, ймовірно, наркотичною.
     
     
    Минулого тижня ввечері на вулиці Пашутінській інший громадянин, який також переходив дорогу поза пішохідним переходом, не залишився без уваги поліцейських. При поверхневій перевірці у нього виявили шприц з рідиною бурого кольору, ймовірно, наркотичною. Зі слів самого громадянина, рідина має незаконне походження.
     
    Усім вказаним порушникам ПДР інспектори винесли постанови за ч.1 ст.127 КУпАП. Також у зазначених випадках для подальшого з’ясування обставин та вилучення речовин інспектори викликали слідчо-оперативну групу.