Кіровоградщина: Для юних новомиргородців відремонтували спортивну школу

  • 22 вер. 2018 09:00
  • 1073
    • Новина Кіровоградщина: Для юних новомиргородців відремонтували спортивну школу Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    У Новомиргороді у рамках проекту "Здоров'я наших дітей" відремонтували ДЮСШ "Колос". Про це пише сайт Кіровоградської облдержадміністрації.
     
    Під час робочої поїздки до Новомиргородського району голова обласної державної адміністрації завітав до районної дитячо-юнацької спортивної школи «Колос».
    Кілька місяців тому Сергій Кузьменко у місті відкривав футбольний майданчик зі штучним покриттям і також завітав до цієї школи, де в той час повним ходом йшли ремонтні роботи. Тоді ж, у червні, голова районної державної адміністрації Олександр Сенченко запевнив керівника ОДА, що повністю реконструйована ДЮСШ відкриється у вересні і районна влада дотримала своєї обіцянки. На ремонтні роботи, придбання спортивного інвентарю та меблів із районного бюджету у 2018 році було профінансовано 1 млн 300 тис. грн. Нині ДЮСШ "Колос" є сучасним спортивним закладом, де створено усі умови для занять спортом. Юні спортсмени у великій залі, де повністю зроблено ремонт, з комфортом тренуватимуться і взимку.
     
    Виконуючий обов'язки директора Артем Меркоєв зауважує, що "батьки звертають значну увагу на умови, у яких перебувають їхні діти. Тож після багато батьків приводять дітей, щоб ті займалися спортом". Керівник школи зазначив, що наразі у школі займаються більше 440 дітей, яких тренує 13 педагогів-викладачів. Юні спортсмени займаються легкою атлетикою, волейболом, баскетболом, футболом, волейболом, футзалом, греко-римською боротьбою, настільним тенісом.
     
     
    Сергій Кузьменко подякував керівництву ДЮСШ "Колос" та районній владі за реалізацію такого чудового проекту. Він зауважив, що "проект "Здоров'я наших дітей" має на меті звернути увагу влади усіх рівнів чим потрібно займатися у першу чергу поряд з іншими, не менш важливими напрямками".
     
    Проект "Здоров'я наших дітей" був ініційований головою обласної державної адміністрації Сергієм Кузьменком і включає у себе три складові: надання якісних медичних послуг дітям, забезпечення якісного харчування у загальноосвітніх навчальних закладах та розвиток спортивної інфраструктури.
     
     
    Нагадаємо: У кропивницькій школі № 8 відкрили фітнес–екомістечко