Журналісти Кропивницького стали свідками обшуків на курорті Буковель (ФОТО, ВІДЕО)

  • 20 вер. 2018 15:20
  • 2229
  •  
    Саме зараз на курорті Буковель СБУ з Києва проводить обшуки. Журналісти з усієї України, у тому числі і Кропивницького, сьогодні прибули на фестиваль у Буковель, який організував БФ народного депутата Олександра Шевченка. Але відбувається щось незрозуміле: спочатку гостям фестивалю повідомили про те, що немає світла і їм потрібно покинути приміщення для відпочинку. Зараз журналістів мали би  годувати обідом, але ресторан зачинений, у нього нікого не пускають. Персонал відпустили додому.
     
    Як свідчать журналісти сайту "Утренний город" , СБУ проводить обшуки. Що шукають, чому шукають - невідомо.
     
    Юрист - помічник депутата Олександра Шевченка у присутності двохсот журналістів сказав, шо не знає причини обшуків.
     
     
    Як пише сайт Галицький кореспондент,  на своїй сторінці у соцмережі народний депутат Олександр Шевченко зазначив, що обшуки проводять в Буковелі та в буковелівській дорожній компанії ПБС в Івано-Франківську.
     
    «…З виламуванням дверей, з взяттям в заручники працівників підприємств почалися політично мотивовані “маски-шоу” та обшуки на підприємствах та в помешканнях працівників.
     
    Очевидно, що причиною таких політично мотивованих дій влади стало ознайомлення з реальними рейтингами кандидатів в президенти України»,- йдеться у дописі.
     
    У прес-службі Олександра Шевченка повідомили, що обшуки сьогодні паралельно відбуваються в усіх фірмах, які мають чи мали стосунок до Шевченка, через це заклади мережі Cartel на Буковелі зачинені.
     
    Також на Буковелі випадково, за його словами, опинився помічник Шевченка Ігор Фріс. Він зазначив, що Шевченко переконаний у тому, що це політичні ігри пов‘язані з виборами.
     
    Наразі обшуки відбуваються на фірмі «Скорзонера», і на заводі, де виготовляють асфальт.
     
    СБУ, як зазначив Фріс, з Києва, з Івано-Франківська управління там всього лише один слідчий.
     
    В Управлінні служби безпеки в Івано-Франківській області інформацію підтвердили. “Це проводить центральний апарат. Поки тривають слідчі дії коментувати вони не можуть”, – сказала “Галицькому кореспонденту” речник івано-франківської СБУ Марія Римар.