Кропивницький: на 101-му мікрорайоні звели дитячий майданчик

  • 20 вер. 2018 13:30
  • 792
    • Новина Кропивницький: на 101-му мікрорайоні звели дитячий майданчик Ранкове місто. Кропивницький
     
    Проект «Громадський бюджет» переможно крокує Кропивницьким: у 101-му мікрорайоні звели дитячий майданчик
     
    Народні ініціативи в рамках проекту «Громадський бюджет» продовжують успішно реалізовуватися у Кропивницькому. Про це пише сайт Міської ради Кропивницького.
     
    У вівторок, 18 вересня, секретар міської ради Андрій Табалов разом з депутатом міської ради Михайлом Бєжаном та головою ОСББ Василем Стецюком урочисто відкрили дитячий майданчик на території 101-го мікрорайону.
     
     
    Цікавий проект, що має на меті організувати у мікрорайоні дитяче дозвілля, отримав необхідну для перемоги підтримку кропивничан у категорії «Малі проекти» конкурсу Громадський бюджет міста Кропивницького.
     
    Андрій Табалов щиро подякував мешканцям 101-го мікрорайону за надзвичайну активність у голосуванні і наполегливість в реалізації свого наміру.
     
    - ОСББ — це майбутнє житлово-комунального господарства. А через такі механізми, як Громадський бюджет, мешканці можуть втілювати в життя різні задуми та самостійно вирішувати на що необхідно витрати кошти, - наголосив секретар міської ради.
     
    Наймолодші учасники свята надзвичайно зраділи такому подарунку. Вони з радістю випробовували нові знаряддя на дитячому майданчику та розважалися в різноманітних конкурсах з веселими Міньйонами.
     
    нагадаємо: У Кропивницькому проводять фестиваль книги (ФОТО, ВІДЕО)