Які сюрпризи чекають кропивничан на АGRO-EXPO?

  • 20 вер. 2018 12:01
  • 1792
  •  
    Зовсім скоро, 26 вересня, у Кропивницькому відкриється найбільша в Україні агропромислова виставка Agroexpo-2018. В рамках виставки пройде традиційний «Покровський ярмарок». Про це йдеться на сайті АGRO-EXPO
     
    «Покровський ярмарок» триватиме всі чотири дні виставки, з 26 по 29 вересня. Організатори запевняють, що кожен знайде тут щось для себе: виступи народних колективів, найкращі продукти від фермерських господарств за ціною виробника, сувеніри та вироби мистецтва з усіх куточків України, майстер-класи, розваги для дітей та дорослих. 
     
     
    Неабиякої Центральноукраїнської самобутності ярмарку нададуть експозиції районів Кіровоградської області, які розважатимуть та пригощатимуть відвідувачів три дні виставки. На четвертий день, 29 вересня, на гостей заходу чекатиме масштабний ярмарок-розпродаж сільськогосподарських товарів та продуктів.
     
    Особливого колориту «Покровському ярмарку» додасть також конкурс на найбільший гарбуз – «Гарбуз-велетень». До участі запрошується кожен охочий. Господар, який виростить найбільшого «жовтого здорованя», отримає цінний приз. Також під час свята пройде конкурс на найкращий коровай. Переможця визначатиме спеціальне журі.
     
    Гостей ярмарки зустрічатимуть різноманітні арт-інсталяції та декілька селфі-зон.
     
     
    «Покровський ярмарок» пройде за адресою: м. Кропивницький (Кіровоград), вул. Мурманська, 8. З міського автовокзалу «Кіровоград-2» (старий автовокзал) до виставкового комплексу «Agroexpo» курсуватиме безкоштовний експрес
     
    Нагадаємо: Скільки накопали картоплі фермерські господарства Кіровоградської області?