На Кіровоградщині сімейна пара займалася виробництвом наркотиків

  • 19 вер. 2018 16:35
  • 999
    • Новина На Кіровоградщині сімейна пара займалася виробництвом наркотиків Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині поліцейські затримали двох наркозбувачів. Під час обшуку у помешканні громадян працівники поліції вилучили 30 доз опію, а також речовини для його виготовлення та прекурсор. Про це повідомляє управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області.
     
    У кримінальному правопорушенні працівники управління протидії наркозлочинності поліції області викрили 34-річного, раніше судимого за вчинення наркозлочинів, чоловіка та його 37-річну цивільну дружину.
     
     
    Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем їхнього проживання поліцейські вилучили 30 мл особливо небезпечного наркотичного засобу – опію, 10 мл ангідриду оцтової кислоти, наркотичну суміш та приладдя для виготовлення опію, а також 200 грамів марихуани.
     
    Осіб затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено підозру у скоєнні злочину. 
    Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів) Кримінального кодексу України, триває. 
    Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
     
    Нагадаємо, у Кропивницькому працівники поліції виявили посів рослин для виготовлення наркотиків на суму близько мільйона гривень.