Кіровоградщина: на Світловодський маслосирзавод працевлаштувалися більше ста безробітних

  • 19 вер. 2018 16:02
  • 1301
    • Новина Кіровоградщина: на Світловодський маслосирзавод працевлаштувалися більше ста безробітних Ранкове місто. Кропивницький
     
    ТОВ «Світловодський маслосирзавод» два роки тому відновило свою діяльність. На думку керівництва підприємства, лише завдяки якісній та злагодженій роботі колективу, який налічує більше 350 працівників, вдалося досягнути значних результатів: за короткий час продукція під торговою маркою «Світловодське» визнана споживачем і користується популярністю серед покупців. Сьогодні це потужне підприємство експортує продукцію не тільки в межах України, а й до деяких країни Європи.
    Підприємство поступово нарощує обсяги виробництва різних видів сирів, масла та кисломолочної продукції.
     
    Варто зазначити, що у напрямку добору необхідних кадрів ТОВ «Світловодський маслосирзавод» активно співпрацює з Світловодською міськрайонною філією Кіровоградського обласного центру зайнятості з перших днів своєї діяльності. Лише цьогоріч на підприємство за сприяння служби зайнятості працевлаштовано 113 осіб.
     
    «В умовах сучасного ринку праці для служби зайнятості роботодавець залишається одним із головних клієнтів, – зазначає Олександр Сиромятнов, директор Світловодської міськрайонної філії. – Працедавцям на безкоштовній основі надається широкий спектр послуг, у т.ч. з використанням Інтернет-ресурсів. За роки співпраці більшість роботодавців Світловодського району вже оцінили переваги взаємовигідного партнерства, завдяки якому місцеві мешканці мають постійну роботу».
     
    Світловодська міськрайонна філія обласного центру зайнятості співпрацює у напрямку реалізації державної політики зайнятості населення не тільки з ТОВ «Світловодський маслосирзавод», а й з такими підприємствами як «Спільне підприємство з іноземними інвестиціями ТОВ «Плайтех», ТОВ «Світловодський річковий термінал», ТОВ «ВАТ Олімп», Дочірнє підприємство «Завод залізобетонних виробів», ТОВ «Дніпроенергобудпром» та інші. 
     
     
    Загалом цьогоріч за направленням Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості працевлаштовано 748 осіб, з них 239 осіб з числа тих, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню ( в т.ч. інваліди, учасники АТО та інші). 
     
    Наталія Котова, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості