Невже у Кропивницькому з’явиться асфальтовий завод?

  • 18 вер. 2018 16:30
  • 1165
    • Новина Невже у Кропивницькому з’явиться асфальтовий завод? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Комунальний асфальтовий завод і сучасна дорожня техніка дозволять ремонтувати дороги у Кропивницькому якісно і вчасно. Про це пише сайт Міської ради Кропивницького.
     
    Дорожні служби Кропивницького мають бути готовими самостійно виконувати ремонти дорожнього полотна і виконувати необхідну його розмітку. Відповідно, комунальники повинні бути забезпечені необхідною спеціальною технікою, а у Кропивницькому має функціонувати комунальний асфальтовий завод.
     
    Завдання активніше зайнятися його придбанням і монтажем поставив міський голова Андрій Райкович під час понеділкової апаратної наради сьогодні, 17 вересня.
     
    - Це повинен бути сучасний, високотехнологічний завод - новий, а не застарілий, – наголосив очільник міста. – А управління земельних відносин та захисту навколишнього природного середовища міської ради має терміново знайти необхідну для будівництва земельну ділянку. Головне управління ЖКГ - беріться за справу. Асфальтовий завод в обласному центрі повинен бути!
     
    Також, на переконання міського голови, для Кропивницького варто закупити спеціальну техніку для нанесення розмітки на дорогах міста. В обласному центрі, де експлуатується велика кількість шляхів, подібні машини мають бути обов’язково. Тоді вдасться не затягувати з нанесенням розмітки і не залежати від підрядників. До того ж нанесення розмітки стане дешевшим, якіснішим, переконаний міський голова.
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому встановлять камери відеоспостереження