«Кіровоградтепло» звертається до споживачів усіх категорій з проханням сплатити заборгованость

  • 18 вер. 2018 12:34
  • 1057
    • Новина «Кіровоградтепло» звертається до споживачів усіх категорій з проханням сплатити заборгованость Ранкове місто. Кропивницький
     
    Звернення ДП «Кіровоградтепло» до споживачів підприємства усіх категорій – керівників бюджетних установ, госпрозрахункових організацій, населення  Кропивницького!
     
             ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ УНГА" завершило підготовку до опалювального сезону 2018/2019 року та отримало Акт готовності роботи теплового господарства у зимовий період. Теплові об’єкти підприємства технологічно готові до початку опалювального сезону. Але одним із головних питань його початку і стабільного перебігу   є своєчасні розрахунки підприємства за спожитий природний газ з подальшим укладанням договорів на постачання природного газу з газопостачальними, газотранспортуючими та газорозподільними організаціями та отриманням номінацій на газ для забезпечення роботи котелень у штатному режимі протягом опалювального періоду.
     
       Жорсткою умовою підписання договорів на постачання газу зі сторони газопостачальних організацій є проведення розрахунків за спожитий природний газ на рівні 90%.  Оплата за спожитий газ автоматично здійснюється з рахунків підприємства із спеціальним режимом використання, на які надходить оплата споживачів  за надані послуги теплопостачання. Враховуючи стан розрахунків споживачів станом на 17 вересня рівень розрахунків підприємства за спожитий природний газ складає 82,2 %.
     
         Значна частина кредиторської заборгованості споживачів - борги населення, яке складає 74% від загальної кількості споживачів підприємства. Станом на 17 вересня 2018 року заборгованість населення за надані послуги з централізованого опалення становить майже 51,1 млн. грн.
     
         В складних умовах сьогодення, пов’язаних із суспільно-політичною ситуацією у країні та окремими кризовими явищами у галузі теплопостачання, ми повинні розуміти, що початок опалювального сезону залежить тільки від дотримання платіжної дисципліни, своєчасних розрахунків за спожиті енергоносії та погашення наявної заборгованості.
     
     
    Шановні споживачі!
     
    ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ УНГА" наголошує на необхідності термінового погашення заборгованості за надані послуги з централізованого опалення!
    Пам’ятайте про відповідальність за несвоєчасні розрахунки за послуги з централізованого опалення!
     
          Звертаємо увагу, що підприємством активізована позовно-претензійна робота щодо порушників платіжної дисципліни. Боржникам підприємства надсилаються попередження, претензії, на підставі судових рішень здійснюється примусове стягнення заборгованості. Спільно з органами державної виконавчої служби продовжується проведення заходів, спрямованих на виконання рішень суду по погашенню заборгованості за надані послуги з централізованого опалення, а саме: арешт та конфіскація майна, накладення стягнення на банківські рахунки та інші джерела доходів боржників.
     
         Запрошуємо споживачів до абонентного відділу підприємства звірити стан розрахунків та оплатити наявну заборгованість за послуги з теплопостачання без комісійного збору  безпосередньо в касі абонентного відділу з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00 (у п’ятницю до 16.00) за адресою: вул. Гришина (Кутузова ) 23/16 (2 поверх).
     
    Телефони для довідок: 56-15-02, 56-15-19
     
    Ознайомитися із списком квартир, за якими рахується заборгованість за послуги теплопостачання, можна на нашому сайті.
     
     Адміністрація ДП «Кіровоградтепло»
     
     
    Нагадаємо: До початку опалювального сезону у Кропивницькому залишилося менше місяця