Кіровоградщина: Бійці ДСНС врятували хвору матір з маленькими дітьми

  • 17 вер. 2018 15:08
  • 887
    • Новина Кіровоградщина: Бійці ДСНС врятували хвору матір з маленькими дітьми Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині за минулу добу бійці ДСНС двічі відкривали двері квартир громадян, що потребували допомоги. Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в області.
     
    15 вересня о 10:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що потрібна допомога по відкриванню дверей квартири на вулиці Трудових Резервів у в Олександрії, де перебувають двоє неповнолітніх дітей із хворою матір’ю. Рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону  Олександрії за допомогою шанцевого інструменту відкрили двері та надали доступ у квартиру поліцейським і медикам.
     
    Інший випадок стався у Кропивницькому, о 12:37 до оперативно-координаційного центру У ДСНС в області надійшло повідомлення, що на вул. Яновського в одній із квартир на 5-му поверсі житлового будинку перебуває літня жінка 1938 р.н., яка потребує невідкладної медичної допомоги, але самостійно не може відкрити двері помешкання.
     
    Рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький по висувній драбині потрапили через вікно у квартиру та відкрили двері зсередини. Хвору жінку рятувальники знесли на медичних ношах до автомобіля швидкої допомоги. Далі громадянкою опікувались медики.