У Кропивницькому нагородили переможців конкурсу малюнків «Моя улюблена іграшка»

  • 17 вер. 2018 09:43
  • 1126
    • Новина У Кропивницькому нагородили переможців конкурсу малюнків «Моя улюблена іграшка» Ранкове місто. Кропивницький
     
    «Первая городская газета» та магазин дитячих іграшок «Алігатор» проводили конкурс на кращий дитячий малюнок своєї улюбленої іграшки. 
     
    Нещодавно у «Алігаторі» відбулося святкове нагородження трьох переможців конкурсу. Перше місце посіла трирічна Валерія Руденко за малюнок «Свинка Пепа». Дівчинка отримала дерев’яний мольберт для малювання. 
     
    Десятирічний Міша Пиндик, який зайняв друге місце за малюнок «Карлсон», отримав у подарунок хіт цього сезону – набір для малювання світлом. Хлопчик зможе створювати картини, що світяться у темряві.
     
    А чотирирічна Маша Масальська, яка посіла третє місце з малюнком «Лялька Жаклін», також отримала подарунки для розвитку своїх творчих здібностей – це дерев’яні кубики та дерев’яні шнурівки для розвитку дрібної моторики.
     
     - Кращі малюнки ми обирали усією командою магазину. Було дуже важко зробити вибір. Адже дітки справді дуже талановиті, - коментує адміністратор магазину Лілія Кирилова. 
     
    Варто також зауважити, що подарунки, які вручали діткам, виготовляє місцевий виробник «Світ Іграшки» із натурального дерева – бук, вільха та сосна. Компанія займається виробництвом дерев’яних продуктів для дітей. Це і мольберти, і дошки, стільці, столики, гойдалки, ліжечка та багато чого іншого.
    Маленькі переможці конкурсу залишали магазин із посмішками  на обличчях, із задоволенням розглядаючи отримані призи.
     
    «Алігатор» запрошує всіх до свого королівства іграшок, шо знаходиться за адресою: м.Кропивницький,  вул. Тараса Карпы,65
     
     
     
    Нагадаємо: Мер Кропивницького залишився задоволений проведенням Дня міста