У Кропивницькому патрульні у п’яних перехожих виявляють наркотики (ФОТО)

  • 15 вер. 2018 11:50
  • 1034
    • Новина У Кропивницькому патрульні у п’яних перехожих виявляють наркотики (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Три випадки зберігання наркотичних речовин громадянами виявили кропивницькі патрульні цього тижня. Про це повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.
     
    Вчора близько 12-ї години на вулиці Академіка Корольова поліцейські отримали виклик про те, що пацієнт одного з медичних закладів міста, ймовірно, зберігає при собі  наркотичні речовини. На місці події інспектори виявили громадянина, на якого вказував заявник. При поверхневій перевірці виявили пакетик з подрібненою речовиною зеленого кольору, ймовірно, наркотичною.
     
     
    Декількома днями раніше близько 22-години на вулиці Шевченка патрульні помітили громадянина у стані лкогольного сп’яніння, що ображало людську гідність та громадську мораль. Порушнику поліцейські винесли постанову за ч.1 ст.178 КУпАП. При поверхневій перевірці в пачці з-під цигарок інспектори виявили згорток з подрібненою речовиною зеленого кольору рослинного походження, ймовірно, наркотичною. Громадянин визнав, що це був канабіс.
     
     
    Дещо схожий випадок трапився близько 2-ї години ночі на вулиці Попова. Інспектори закінчували відпрацьовувати виклик та помітили громадянина у п’яному вигляді, що ображало людську гідність та громадську мораль. За це правопорушення поліцейські винесли особі постанову за ч.1 ст.178 КУпАП. При поверхневій перевірці в кишені куртки патрульні виявили шприц з речовиною бурого кольору, ймовірно, наркотичною. Його походження порушник пояснити не зміг.
     
     
    У всіх випадках патрульні забезпечили охорону місця події до приїзду слідчих, які і будуть у подальшому з’ясовувати обставини цих подій.
     
     
    Нагадаємо: Нетверезий водій ВАЗ «влетів» у дерево та вщент розбив своє авто (ФОТО)