У Кропивницькому вільними є 42 робочих місця із зарплатою понад десять тисяч

  • 14 вер. 2018 18:11
  • 1101
    • Новина У Кропивницькому вільними є 42 робочих місця із зарплатою понад десять тисяч Ранкове місто. Кропивницький
     
    Інформація обласного центру зайнятості про професії, які є перспективними й затребуваними сьогодні на регіональному ринку праці.
     
    Найбільша потреба у місті Кропивницькому та Кіровоградському районах існує у кваліфікованих робітниках з інструментом: робітниках з обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування та машин, операторах автоматичних і напівавтоматичних ліній верстатів та установок, швачках, слюсарях, електрогазозварниках, водіях автотранспортних засобів, тощо.
     
     Доволі високим залишається попит на працівників сфери торгівлі та послуг: продавців, охоронників, кухарів, офіціантів, менеджерів (управителів) зі збуту.
    Серед професіоналів і фахівців найчастіше запрошували на роботу тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, бухгалтерів, кредитних інспекторів, сестер медичних та інженерів, а з-поміж представників найпростіших професій – підсобних робітників, прибиральників і вантажників.
     
     
    Найвище у Кропивницькому (відповідно до порівняння середніх розмірів запропонованих у вакансіях заробітних плат) оцінює працю водія автотранспортних засобів ТОВ «ФЕНІКС ТРАНС ГРУП» – 15,2 тис. грн. ПП Оверченко Яна Олександрівна готова платити перукарю (перукарю - модельєру) 15 тисяч гривень. У свою чергу керівник відділенням Філії Кіровоградського обласного управління ПАТ «Державний ощадний банк України» може розраховувати на 12,3 тисяч гривень на місяць. 
    Якщо Вас зацікавили запропоновані вакансії – звертайтесь до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.
     
    Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості
     
    Нагадаємо: Стати господарем власної долі: на Кіровоградщині атовець відкрив власний бізнес