Які сільські громади готові приєднатися до чинних ОТГ?

  • 14 вер. 2018 15:43
  • 761
    • Новина Які сільські громади готові приєднатися до чинних ОТГ? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Під керівництвом першого заступника голови Кіровоградської облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулася нарада з питань приєднання сільських та селищних рад до чинних об’єднаних територіальних громад.
     
     
    У засіданні взяли участь керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, керівники ОТГ та голови РДА, на території яких створені об’єднані територіальні громади.
    Під час засідання було заслухано інформацію голів ОТГ щодо намірів доприєднання сільських та селищних рад до об’єднаних територіальних громад. Відповідно до озвученої інформації, на сьогодні планують приєднатися: Диминська сільська рада до Соколівської ОТГ, Першотравенська сільська рада до Компаніївської ОТГ, Світлопільска сільська рада до Новопразької ОТГ та Кропивницька сільська рада Новоукраїнського району до Ганнівської ОТГ.
     
    Сергій Коваленко акцентував увагу керівників зазначених територій на необхідності продовження діалогу між усіма сторонами об’єднавчого процесу.
     
    «Коли є зацікавленість усіх сторін, сприяння з боку районної влади, зацікавленість керівництва ОТГ і бажання сільської ради, там обов’язково буде досягнуто позитивного результату у питанні формування спроможної територіальної громади», – зазначив перший заступник голови ОДА.
     
     
    Нагадаємо: «Вітер змін»: громади спонукають бізнес до соціального партнерства (фото, відео)
                        Поліцейські відділення Кіровоградщини поповняться новими слідчими