У обласному центрі презентували фотоальбом про архітектуру Кропивницького

  • 14 вер. 2018 09:37
  • 1103
    • Новина У обласному центрі презентували фотоальбом про архітектуру Кропивницького Ранкове місто. Кропивницький
     
    13 вересня у художньо-меморіальному музеї Осмьоркіна у Кропивницькому презентували фотоальбом «Місто о п’яти іменах. На перехресті стилів та епох. Архітектурні образи міста Кропивницького у фотооб’єктиві Ігоря Демчука». 
     
     
    Презентація відбулася у рамках програми святкування Дня міста. Фотоальбом виданий за підтримки міської ради в рамках програми розвитку культури та мистецтва Кропивницького. Автор текстів та упорядник фотоальбому Андрій Надєждін про фотоальбом говорить так:
     
     - Будь-який проект починається з ідеї. Наша ідея вкладалася у формулу «Місто о п’яти іменах». Так, два місяці тому почав свій шлях фотоальбом, в основу якого покладено п’ятирічну роботу фотомайстра, заслуженого журналіста України Ігоря Демчука.
     
    Фотоальбом представляє собою двомовне видання (українською та англійською), де є вступна стаття, яка в доступній формі пояснює особливості формування архітектурного середовища історичної частини міста Кропивницького.
     
     
    Як зазначає Андрій Надєждін, заслужений художник України, у виданні представлені архітектурні перлини історичного центру міста, що відображають минуле і сучасне, зливаються в єдиний часовий простір, наповнений життям у всіх його проявах.
     
    Аліна Кулик
     
    Нагадаємо: Фортеця з’явилась у місті чи місто — завдяки фортеці?
     
     
    Нагадаємо: Повна програма святкування Дня міста у Кропивницькому