У Кропивницькому водій відмовився надати допомогу собаці, на якого він наїхав автівкою

  • 13 вер. 2018 15:39
  • 2361
    • Новина У Кропивницькому водій відмовився надати допомогу собаці, на якого він наїхав автівкою Ранкове місто. Кропивницький
     
    Поліцейські допомогли врятувати улюбленицю двору Жужу після наїзду на неї автівки. Про це повідомляє на ФБ Патрульна поліція Кропивницького.
     
    Вчора близько 16-ї години на вулиці Попова в дворі багатоквартирного будинку мешканці побачили, що невідомий громадянин, рухаючись в авто заднім ходом, випадково наїхав на собаку. Тварина виявилась улюбленицею двору на прізвисько Жужа. На щастя, вона залишилась жива. Та коли громадяни попросили водія відвести тварину до ветеринара, той відмовився та поїхав у невідомому напрямку. Громадяни, обурені такою ситуацією, звернулися до правоохоронців.
     
     
    На місці події патрульні зателефонували до міської громадської організації із захисту тварин та запросили ветеринара, який оглянув тварину. Серйозних травм собака не отримала, госпіталізації не потребувала. Лікар надав Жужі допомогу, і вже за декілька днів улюблениця дітей та дорослих зможе знову радувати мешканців двору.
     
     
    Нагадуємо!
    Що для забезпечення безпеки дорожнього руху водій зобов’язаний бути уважним, стежити за дорожньою обстановкою, відповідно реагувати на її зміну та не відволікатися від керування транспортним засобом у дорозі. 
     
    Нагадаємо: З високого дерева зняли безпорадне кошеня