Святкове відкриття ще одного магазину національної мережі «Червоний маркет» в Кропивницькому

  • 13 вер. 2018 16:35
  • 3392
    • Новина Святкове відкриття ще одного магазину національної мережі «Червоний маркет» в Кропивницькому Ранкове місто. Кропивницький
     
    14 вересня 2018 року в місті Кропивницький відбудеться святкове відкриття ще одного магазину національної мережі «Червоний маркет»!
     
    Розташований новий магазин за адресою: вул. Академіка Тамма, 2, його площа сягає більше ніж 100 кв. м, на ній представлено понад 12 груп товарів для дому: одяг і взуття для дорослих та дітей, кухонне приладдя, побутова хімія, косметика, товари особистої гігієни й багато інших товарів для затишку та практичних рішень.
     
    У перші дні відкриття «Червоного маркету» всіх гостей очікують: розважальна програма в супроводі жартівливого ведучого, подарунки, багато сюрпризів і спеціальні пропозиції. За кожні 5 товарів у чеку магазин даруватиме ще 1 додатково.
     
    Кожен гість знайде потрібні товари для себе та всієї родини за максимально вигідними цінами, а привітний персонал залюбки допоможе у виборі, проконсультує та надасть необхідну інформацію.
     
    Варто зазначити, що в мережі також діє програма лояльності, учасники якої постійно отримують приємні бонуси, а за долучення до неї, як ще один маленький подарунок, на мобільний рахунок новому учаснику буде нараховано 5 грн.
     
    Компанія «Червоний маркет» динамічно розвивається і налічує вже понад 100 магазині по всій Україні. Головною метою є формування постійних вигідних пропозицій, за допомогою яких клієнти матимуть змогу купувати все необхідне без переплат, з вигодою та комфортом для себе.
     
    Усі бажаючі можуть відвідати новий магазин та зарядитися гарним настроєм з 8:00 до 22:00!