Майбутнє за технологіями: у Світловодську відкриють IT-школу для дітей

  • 13 вер. 2018 10:00
  • 835
    • Новина Майбутнє за технологіями: у Світловодську відкриють IT-школу для дітей Ранкове місто. Кропивницький
     
    Чи готовий ти стати частиною нової креативної команди та сприяти народженню неймовірних маленьких геніїв?  З цього питання  розпочалася зустріч приватного підприємця Ломакіної В.В., яка є координатором проекту «KidIT» у Світловодську, з молодими людьми, які перебувають на обліку в Світловодській міськрайонній філії Кіровоградського ОЦЗ.
     
    Вікторія Вікторівна презентувала відкриття у Світловодську унікальної IT-школи для дітей від 5 років, що спрямована на розкриття потенціалу дитини за допомогою технологій. «KidIT» вже поширилася на 14 міст України, однак це досить незвичний та модерновий проект, що навчає дітей технологічної грамотності. 
     
    Наразі «KidIT» веде активний пошук молодих, креативних та цілеспрямованих, які готові надихати та вчити дітей та мають досвід у програмуванні. 
     
    Координатор цього проекту запросила присутніх долучитися до нового освітнього проекту, отримати важливий досвід роботи з дітьми та розширити власні горизонти. 
    З десяти учасників заходу троє дали згоду на проходження тестового випробування, яке є обов’язковим етапом відбору претендентів.
     
    Провідний фахівець з профорієнтації Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості Н.Котова
     
     
    Нагадаємо: Поліцейські навчали школярів безпечної поведінки