На Кіровоградщині патрульні виявляють незаконне перевезення вантажу

  • 12 вер. 2018 18:11
  • 682
    • Новина На Кіровоградщині патрульні виявляють незаконне перевезення вантажу Ранкове місто. Кропивницький
     
    Патрульні виявили за день випадки перевезення металобрухту без документів, імовірно, самовільну зміну номерів агрегатів та реєстраційний документ на авто з ознаками підробки. про це повідомляє Патрульна поліція Кропвницького.
     
    Вчора близько 10-ї години на вулиці Мурманській кропивницькі патрульні зупинили вантажівку, яка рухалась у напрямку міста та порушувала ПДР. При перевірці документів інспектори з’ясували, що водій не мав при собі товарно-транспортної накладної на металобрухт, який перевозив.
     
    О 15-й годині інший екіпаж патрульної поліції отримав виклик з територіального сервісного центру МВС в Кіровоградській області. На місці інспектори з’ясували що під час проходження транспортним засобом обов’язкової експертизи працівники виявили, що номер кузова, ймовірно, піддавався механічній обробці. Після встановлення всіх обставин справи разом зі слідчими інспектори тимчасово затримали авто та доставили його для зберігання на спеціальний майданчик.
     
     
    Ще через три години патрульні зупинили автівку, номерний знак якої був зареєстрований в одній з невизнаних республік, що не відповідає вимогам Віденської Конвенції про дорожній рух 1968 року, підписаної Україною. При перевірці документів інспектори виявили, що у водія відсутній поліс обов’язкового страхування, а реєстраційний документ на авто не співпадає з його номерним знаком.
     
    В усіх зазначених випадках поліцейські викликали слідчих та забезпечили охорону місця події до їхнього приїзду.
     
     
    Нагадаємо: Водій напідпитку рухався заднім ходом та скоїв ДТП