30-річний чоловік вкрав з гаража дитячий велосипед

  • 12 вер. 2018 12:07
  • 773
    • Новина 30-річний чоловік вкрав з гаража дитячий велосипед Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому поліцейські охорони за лічені хвилини викрили злодія. Напередодні, близько 15-ї години наряд поліції охорони отримав повідомлення про те, що в одному з районів міста скоєно крадіжку. Про це повідомляє управління поліції охорони поліції Кіровоградської області.
     
    Невідомий пошкодив замки у гаражі, розташованому біля багатоповерхівки, та викрав дитячий велосипед. Поліцейські охорони негайно прибули за вказаною адресою. 
     
    Під час відпрацювання прилеглих до місця події вулиць уже через 10 хвилин працівники поліції помітили чоловіка, який швидкою намагався дістатися лісосмуги. У руках він тримав дитячий велосипед. 
    Правоохоронці негайно зупинили особу, у ході поверхневого огляду у громадянина виявили пристрої для відкриття замків. В подальшому потерпілий впізнав велосипед, що належить його донці. Викрадене повернули власнику.
     
    На місце події викликали працівників слідчо-оперативної групи Кропивницького відділу поліції, яким поліцейські охорони передали злодія. Ним виявився 30-річний мешканець Кропивницького.
     
    Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за. ч 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Раніше чоловік потрапляв у поле зору поліцейських за скоєння за аналогічних правопорушень.
     
    Кропивницький: Водій напідпитку рухався заднім ходом та скоїв ДТП