Депутата, який морив голодом хлопчика, взяли під домашній арешт

  • 12 вер. 2018 09:29
  • 905
    • Новина Депутата, який морив голодом хлопчика, взяли під домашній арешт Ранкове місто. Кропивницький
     
    Обрали запобіжний захід депутату райради, підозрюваному у злісному невиконанні батьківських обов’язків. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.
     
    Слідчим суддею Новоукраїнського районного суду на підставі клопотання слідчого поліції, погодженого процесуальним прокурором, обрано міру запобіжного заходу стосовно депутата райради, підозрюваного у злісному невиконанні батьківських обов’язків.
     
    Зокрема, учора, 11 вересня 2018 року, на вимогу прокуратури суд ухвалив рішення про призначення горе-батьку, депутату районної ради, запобіжного заходу у виді цілодобового домашнього арешту.
     
    Досудове розслідування триває. Максимальна санкція інкримінованої депутату статті передбачає покарання до 5 років позбавлення волі.
     
    Як повідомлялось раніше, прокурор Кіровоградської області Анатолій Коваленко 5 вересня 2018 року  підписав повідомлення про підозру депутату Новоукраїнської районної ради у злісному невиконанні батьківських обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки.
     
    Нагадаємо: Працівник кропивницького СІЗО намагався пронести ув’язненим наркотики та цигарки