Депутати міської ради Кропивницького заявляють, що на них тиснуть правоохоронні органи

  • 10 вер. 2018 14:35
  • 1241
    • Новина Депутати міської ради Кропивницького заявляють, що на них тиснуть правоохоронні органи Ранкове місто. Кропивницький
     
    Троє депутатів із Опозиційного блоку міської ради Кропивницького провели сьогодні, 10 вересня, прес-конференцію, на якій заявили, що відчувають певний тиск із боку правоохоронних органів.
     
    - Останнім часом відбуваються дивні речі та незаконні дії з боку правоохоронних органів у нашому місті. Як показує практика, на жаль, у нас є й недобросовісні працівники. Останнім часом до нас, як до депутатів, надходило дуже багато скарг від кропивничан на керівника управління захисту економіки в Кіровоградській області ДЗЕ Національної поліції України Володимира Духна. Ми зараз намагаємося розібратися у цій справі, - говорить Анна Ніжнікова, голова фракції Опозиційного Блоку в міській раді Кропивницького.
     
    Пані Анна також назвала роботу пана Духна прибутковим бізнесом, адже агенти-хабародавці створюють штучні ситуації хабарництва, на яких і заробляє керівник обласного УЗЕ та його працівники.
     
    У свою чергу депутат міської ради та адвокат Анатолій Ларін детально розповів, за якою схемою працюють агенти-хабародавці, коли хочуть безпідставно звинуватити людину, та назвав декілька їхніх імен.
     
    - Ми вже звернулися до прокуратури міста та до прокурора області зі справами, де фігурують ці провокатори, - повідомив Анатолій Ларін.
     
    На завершення прес-конференції депутат того ж Опоблоку Дмитро Линченко заявив, що всю оприлюднену інформацію стосовно діяльності УЗЕ в області та його керівника офіційною заявою передано до прокуратури.
     
    Володимира Духна більшість депутатів міської ради чекають на наступному сесійному засіданні з доповіддю щодо роботи антикорупційного підрозділу, який він очолює. За це на минулому засіданні сесії міської ради Кропивницького проголосувало більше 30 депутатів.
     
    Аліна Кулик