Спортивна громадськість Кіровоградщини відзначила День фізичної культури і спорту

  • 10 вер. 2018 15:36
  • 965
    • Новина Спортивна громадськість Кіровоградщини відзначила День фізичної культури і спорту Ранкове місто. Кропивницький
     
    6 вересня на стадіоні «Зірка» міста Кропивницького пройшли урочистості з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту України. Про це пише сайт Національний Олімпійський комітет України.
     
    У заході взяли участь голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко, голова відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області Олександр Кузьмін, срібний призер Олімпійських ігор з велоспорту на треку Олександр Симоненко, заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Ул’яна Соколенко, начальник управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького Сергій Колодяжний, заступник голови Ради ветеранів спорту і війни Анатолій Ковальов, члени міської організації ветеранів фізичної культури, спорту та війни, тренери й учні дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста, спортивна громадськість. Почесні гості привітали з професійним святом та відзначили кращих представників спортивної галузі міста й області. Кращі спортсмени і тренери, ветерани спорту були нагороджені відзнаками обласної державної адміністрації, обласної ради, управління молоді та спорту облдержадміністрації, міської ради та виконавчого комітету.
     
    Посвідчення Майстрів спорту України отримали Софія Шаповалова (гімнастика спортивна), Іван Гончаренко й Аліна Вустілка (танцювальний спорт), Роман Копійка (стрільба кульова), Денис Шевченко (велоспорт), Сергій Чеботаєв, Артем Полярус, Віталій Пономар (футбол).
     
     
    Присутні вшанували подвиг спортсменів, які героїчно полягли у другій світовій війні 1939-1945 років, поклавши квіти до пам’ятного знаку.
    На завершення урочистостей юні спортсмени привітали ветеранів букетами живих квітів, а також на знак того, що спорт є символом миру, єдності і добробуту, випустили в небо жовті та блакитні кульки, створивши над стадіоном символічний прапор України.
     
     
    Нагадаємо: Як проходить чемпіонат України з бейсболу у Кропивницькому?