Які вулиці Кропивницького перекриють на День міста?

  • 10 вер. 2018 10:02
  • 778
    • Новина Які вулиці Кропивницького перекриють на День міста? Ранкове місто. Кропивницький
    На час святкування дня народження міста Кропивницького у обласному центрі перекриють рух транспорту на декількох вулицях.
     
    Як повідомив начальник управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Кропивницького Олександр Вергун, на декількох вулицях рух транспорту буде повністю перекритий.
     
    - Велика Перспективна вулиця буде перекрита 15 вересня майже весь день до закінчення концерту на ділянці між вулицями Преображенською та Шевченка. Також із 14 по 16 вересня буде перекрита частина вулиці В.Чміленка – від вулиці В.Чорновола й до вулиці Великої Перспективної. Це для того, щоб можна було змонтувати сцену для концерту.
     
    До того ж буде перекрито вулицю Кавалерійську, що біля Ковалівського парку – від вул. Чикаленка й до вул. В Чміленка. Та частина Дворцової вулиці – від Юрія Литвиненка до Кавалерійської. Зазначені ділянки будуть повністю перекриті цієї суботи, - зазначає Олександр Вергун.
    Тимчасово перекриють рух транспорту на час проведення спортивних заходів та під час святкової ходи.
     
    - Із 12.30 й до 13.30 буде перекрито Бульвар Студентський до вулиці Євгена Маланюка. Тут буде формуватися колона «Данс Параду». А на період проходження цієї колони буде перекрито вулицю Велику Перспективну до навчального закладу №4, вулиця Преображенська, площа Б. Хмельницького та частина проспекту Винниченка, - додає начальник управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Кропивницького.
     
    Аліна Кулик
     
    Нагадаємо: Очільник Кропивницького наказав відключити містян від централізованого опалення